Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από τις κορυφαίες εταιρείες στη διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η HIP Hospitality ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Έχοντας ως δέσμευση τη μεγιστοποίηση της αξίας ενός ξενοδοχειακού ακινήτου, η εταιρεία μετουσιώνει τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών της σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες οδηγούν στη διαμόρφωση βιώσιμων και κερδοφόρων ξενοδοχειακών μονάδων.

Με υπηρεσίες hotel management που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου, από τη μελέτη βιωσιμότητας και τις pre-opening ενέργειες, ως τη στελέχωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, τη διαχείριση των πωλήσεων και κρατήσεων καθώς και τις δράσεις marketing και δημοσίων σχέσεων, η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερα από 520 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο για τα 612 δωμάτια που διαχειρίζεται συνολικά.

Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος είναι ο Managing Director της HIP Hospitality και της Τrésor Hotels & Resorts, του πιο πολύτιμου δικτύου boutique ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Γεννημένος σε οικογένεια ξενοδόχων, μυήθηκε από πολύ νωρίς στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού. Οι ακαδημαϊκές σπουδές του στο ξενοδοχειακό management, στο διεθνώς αναγνωρισμένο Ecole Hoteliere de Lausanne στην Ελβετία, αλλά και η εργασιακή εμπειρία του στο εξωτερικό, αποτελούν εγγύηση για την υψηλή τεχνογνωσία του.

 

 

HOTELS IN OPERATION
13

HOTELS

EMPLOYEES
470

EMPLOYEES

TRAVEL AGENCIES
518

T.AGENCIES

ROOMS
612

ROOMS

REVENUES
12,7m

REVENUE

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Πάνος Πανταζόπουλος

Managing Director

Χριστιάνα Δουγέκου

Sales Manager

Έρρικα Ψιμοπούλου

Director of Revenue

Βίκυ Λαζαρίκου

Marketing Manager

Αναστάσιος Πεδιαδίτης

Human Resources & Operations Manager

Σωκράτης Γκικάκης

Assistant HR & Operations

Αλεξάνδρα Παππά

Online & Statistics Associate

Ελένη Σπυροπούλου

Accounting Officer

Λούης Λορεντζιάδης

Business Development

Αλεξάνδρα Οικονόμου

Copywriter & Social Media Executive

Χρήστος Χριστινάκης

Graphic & Web Designer

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

H συνεργασία της HIP Hospitality με κορυφαίες εταιρείες της τουριστικής βιομηχανίας εξασφαλίζει τη μείωση του κόστους για τον ξενοδόχο και εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.