TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Η Trésor Hospitality παρουσίασε τις υπηρεσίες της στην 100% Hotel Show

Η Trésor Hospitality παρουσίασε τις υπηρεσίες της στην 100% Hotel Show

21 Νοεμβρίου 2018

Στην 100% Hotel Show, το premium ξενοδοχειακό γεγονός στην Ελλάδα για ξενοδόχους και villa owners που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, συμμετείχε με δικό της περίπτερο η HIP Hospitality με σκοπό να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της έκθεσης.

Δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες development και management που προσφέρει η εταιρεία διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχείων, το concept του περιπτέρου της Trésor Hospitality βασίστηκε στην οπτική επικοινωνία και το video. Μέσα από 3 εντυπωσιακές κάθετες οθόνες που παρουσίαζαν με έναν μοναδικό τρόπο τους τομείς εξειδίκευσης, τις υπηρεσίες και τα οφέλη που προσφέρει η εταιρεία hotel management σε επενδυτές και ξενοδόχους, το περίπτερο της HIP προσέλκυσε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον σε ολόκληρο το digital & sales κομμάτι της 100% Hotel Show.

Επενδυτές, ξενοδόχοι, αρχιτέκτονες, προμηθευτές αλλά και σπουδαστές συνομίλησαν με τα στελέχη της HIP Hospitality για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους τομείς ανάπτυξης και διαχείρισης ενός ξενοδοχειακού καταλύματος, από τη μελέτη βιωσιμότητας και τον σχεδιασμό preopening, έως τις πωλήσεις, το marketing, τη βελτιστοποίηση λειτουργίας και το 360 management.

Η Trésor Hospitality ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Έχοντας ως δέσμευση τη μεγιστοποίηση της αξίας ενός ξενοδοχειακού ακινήτου, η εταιρεία μετουσιώνει τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών της σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες οδηγούν στη διαμόρφωση βιώσιμων και κερδοφόρων ξενοδοχειακών μονάδων.