TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Trésor Hospitality: Τα πολυαναμενόμενα hotel openings του Μαΐου

Trésor Hospitality: Τα πολυαναμενόμενα hotel openings του Μαΐου

31 Μαΐου 2018

Δύο ολοκαίνουργιες ξενοδοχειακές αφίξεις και δύο all time classic boutique hotels, υπό τη διαχείριση της Trésor Hospitality, έκαναν πρεμιέρα αυτόν τον Μάιο.

Το πολυσυζητημένο 5 αστέρων Lango Design Hotel & Spa στην Κω, οι πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα του Μυλοπότα, Hideout Suites, το περιζήτητο Ios Palace Hotel & Spa στην Ίο και το ανακαινισμένο Ftelia Bay Boutique Hotel στη Μύκονο άνοιξαν τις πύλες τους για φέτος και υποδέχθηκαν ήδη τους πρώτους επισκέπτες τους για τη νέα σεζόν.

Lango Design Hotel & Spa

Η νέα πολυαναμενόμενη ξενοδοχειακή άφιξη στην Κω άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της φέτος στις 20 Μαΐου. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο νησί του Ιπποκράτη, με 55 deluxe δωμάτια και σουίτες, ορισμένες εξ αυτών με ιδιωτική πισίνα, και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 5 αστέρων. Βρίσκεται στην παραλία Λάμπη, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την πόλη της Κω και απευθύνεται σε Adults only κοινό. Το Lango Design Hotel & Spa φιλοδοξεί να μετατραπεί σε top προορισμό στην Κω, καθώς διαθέτει gourmet εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, κέντρο ευεξίας που εκτείνεται σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο 300 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 2 bars, κελάρι και μια πραγματικά εντυπωσιακή πισίνα.

www.langohotel.com

 

Hideout Suites

Αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω από τη βραβευμένη παραλία του Μυλοπότα, με το επιβλητικό τοπίο και το απέραντο γαλάζιο να το αγκαλιάζει, το Hideout Suites είναι το νέο κυκλαδίτικο συγκρότημα σουιτών στο νησί του Ομήρου. Όλες εξοπλισμένες με ιδιωτική βεράντα και infinity ιδιωτική πισίνα, οι 12 εντυπωσιακές σουίτες συνδυάζουν όμορφα την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το minimal σκανδιναβικό στιλ στους εσωτερικούς χώρους. Η γραφική Χώρα του νησιού βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το συγκρότημα. Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται room service πρωινό, μασάζ, concierge και ιδιωτικό parking.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hideoutsuites.gr

Ios Palace Hotel & Spa

Το περιζήτητο Ios Palace Hotel & Spa υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του για το 2018 από τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Αμφιθεατρικά χτισμένο πάνω από την παραλία του Μυλοπότα, το ξενοδοχείο διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες, ορισμένες εκ των οποίων με ιδιωτική πισίνα, μεσογειακό εστιατόριο δίπλα στην πισίνα, καθώς και ένα εντυπωσιακό spa με πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο σε συνεργασία με τη Holmes Place. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με τις πιο υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυτελείς υπηρεσίες στην Ίο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.iospalacehotel.com

Ftelia Bay Boutique Hotel

Πρεμιέρα για τη σεζόν του 2018 έκανε στα μέσα Μαΐου και το Ftelia Bay Boutique Hotel στην περιοχή Φτελιά της Μυκόνου. Στα 30 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες του συγκροτήματος, το μοντέρνο design αναμειγνύεται με τις παραδοσιακές πινελιές και όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ από την πόλη της Μυκόνου, συνδυάζοντας ιδανικά τη χαλάρωση σε ένα γαλήνιο περιβάλλον με τη δυνατότητα για εξορμήσεις στο κοσμικό νησί. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεσογειακό εστιατόριο, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, pool bar και Wellness area.

Περισσότερες πληροφορίες: www.fteliabay.gr