TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Η Trésor Hospitality στην IFTM Top Resa 2018 για να προωθήσει τα ξενοδοχεία της στη γαλλική αγορά

Η Trésor Hospitality στην IFTM Top Resa 2018 για να προωθήσει τα ξενοδοχεία της στη γαλλική αγορά

3 Οκτωβρίου 2018

Τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM Top Resa, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε η Trésor Hospitality, με σκοπό την προβολή των ξενοδοχείων που βρίσκονται υπό τη διαχείρισή της, στη σημαντική αγορά της Γαλλίας.

Η συγκεκριμένη διεθνής έκθεση αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση της γαλλικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας εδώ και 40 χρόνια, προσελκύοντας περισσότερους από 32.000 επαγγελματίες του τουρισμού.  

Μέσα από σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων στο περίπτερο του ΕΟΤ με σημαντικούς παράγοντες της γαλλικής αλλά και της ελληνικής τουριστικής αγοράς, Tour Operators και ταξιδιωτικά γραφεία, τα στελέχη πωλήσεων της Trésor Hospitality άνοιξαν τον δρόμο για νέες συνεργασίες και διεθνή προώθηση των ξενοδοχείων υπό το management της εταιρείας. Ήδη, η HIP συνεργάζεται με περισσότερα από 520 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο για τα 612 δωμάτια που διαχειρίζεται συνολικά, εφαρμόζοντας μια δυναμική στρατηγική πωλήσεων.

«Η έκθεση αυτή επιλέχθηκε στρατηγικά, καθώς παρατηρείται ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον από τη γαλλική αγορά για την Ελλάδα και τα ξενοδοχεία μας», αναφέρει ο Managing Director, Παναγιώτης Πανταζόπουλος. Εξάλλου, σύμφωνα με στοιχεία των γαλλικών τουριστικών φορέων Enterprises de Voyages και του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Γραφείων της Γαλλίας SETO που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2018 καταγράφηκε σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα αύξηση 12% στις αφίξεις και 17% στις δαπάνες, ενώ για 2η συνεχή χρονιά, η Ελλάδα αποτελεί τον δεύτερο πιο αγαπημένο προορισμό των Γάλλων παγκοσμίως.

Η έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου αποτελεί το επόμενο ραντεβού της HIP Hospitality με τους διεθνείς παράγοντες του τουρισμού, ενώ τον ίδιο μήνα η εταιρεία hotel management και development θα παρουσιάσει τις υπηρεσίες της και στην Ελλάδα, συμμετέχοντας με δικό της περίπτερο στην καινοτόμα έκθεση 100% Hotel Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.