ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η έμπειρη ομάδα της HIP Hospitality εφαρμόζει ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για το ξενοδοχείο σας, με σκοπό την κερδοφορία, την επίτευξη φήμης, το branding και την καινοτομία.

Strategy

Strategy

Από την αρχική ιδέα στην ανάπτυξη

Management

Management

Η καινοτομία στο ξενοδοχειακό management

Operations

Operations

Η ποιότητα στις λειτουργικές λύσεις

HOTELS
13

HOTELS

EMPLOYEES
470

EMPLOYEES

TRAVEL AGENCIES
518

T.AGENCIES

ROOMS
612

ROOMS

REVENUE
12,7m

REVENUE

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η HIP Hospitality προσφέρει μια ποικιλία από συμβουλευτικές και λειτουργικές υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και εφαρμόζει τις πιο δημιουργικές στρατηγικές πωλήσεων και marketing σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς.

Η HIP HOSPITALITY

Μια από τις κορυφαίες εταιρείες στη διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα

Η HIP Hospitality ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα. Έχοντας ως δέσμευση τη μεγιστοποίηση της αξίας ενός ξενοδοχειακού ακινήτου, η εταιρεία μετουσιώνει τη γνώση και την εμπειρία των στελεχών της σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες οδηγούν στη διαμόρφωση βιώσιμων και κερδοφόρων ξενοδοχειακών μονάδων.

Με υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν όλο το φάσμα της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου, από τη μελέτη βιωσιμότητας και τις pre-opening ενέργειες, ως τη στελέχωση με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό, τη διαχείριση των πωλήσεων και κρατήσεων καθώς και τις δράσεις marketing και δημοσίων σχέσεων, η εταιρεία συνεργάζεται με περισσότερα από 520 ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο για τα 612 δωμάτια που διαχειρίζεται συνολικά.

Η HIP Hospitality υποστηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων ξενοδόχων αναπτύσσοντας, ως σήμερα, ισχυρές συνεργασίες με πολυτελή brands όπως το Poseidonion Grand Hotel, το Ios Palace Hotel & Spa, το Elysium Boutique Hotel & Spa, το Orabel Suites αλλά και το νεοεισελθέν πολυτελές ξενοδοχείο της Κω, Lango Design Hotel & Spa.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Our Projects

ΝΕΑ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ