TRESOR HOSPITALITY
TRESOR HOSPITALITY
Travellers' Choice Awards: Το Orabel Suites στη Σαντορίνη είναι το καλύτερο B&B στην Ελλάδα

Travellers' Choice Awards: Το Orabel Suites στη Σαντορίνη είναι το καλύτερο B&B στην Ελλάδα

17 Οκτωβρίου 2018

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το μέλος μας Orabel Suites στη Σαντορίνη διακρίθηκε ως το καλύτερο B&B ξενοδοχείο της Ελλάδας, όπως ψηφίστηκε στα φετινά Travellers’ Choice Awards του TripAdvisor!

Σε ιδανική τοποθεσία μια ανάσα από τον Περίβολο, την πιο δημοφιλή παραλία της Σαντορίνης, το Orabel Suites είναι ένα νεόκτιστο, Adults only, art boutique hotel, που προσφέρει πολυτελή δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικότητα και tailor made υπηρεσίες, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Η HIP Hospitality έχει αναλάβει τη Διαχείριση Πωλήσεων και Marketing του ξενοδοχείου από το 2015. Τα μέλη του TripAdvisor κάνουν λόγο για το υπέροχο προσωπική, την ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού μέλιτος που προσφέρει το ξενοδοχείο και το εξαιρετικό service.

Κάθε χρόνο, τα βραβεία Travellers' Choice διαμορφώνονται από τις βαθμολογίες εκατομμυρίων αληθινών ταξιδιωτών σε όλον τον κόσμο. Για τη HIP Hospitality, η διαχείριση της online φήμης των ξενοδοχείων της είναι εξαιρετικά σημαντική και για το λόγο αυτό τίθεται σε εφαρμογή ένα ολικό σύστημα ποιότητας με σκοπό την ομαλή λειτουργία του κάθε καταλύματος και τη βελτίωση της ικανοποίησης των επισκεπτών.